(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Хот-дог домашній

Сосиски для хот-дога підсмажують на грилі, на решітці духовки, на сковороді-гриль. Не змащуючи її олією, обсмажте сосиски з двох сторін. Якщо ви готові відступити від канонічного рецепта хот-дога і зробити його ароматнішим і ситніше, оберніть кожну сосиску скибочкою бекону, а потім підсмажте на сковороді. Готові булочки для хот-дога продаються в кожному хлібному кіоску. Можете зробити хот-доги з батона або багета.  Підсушіть булочку на сковороді з усіх боків  протягом 1 хвилини. Гострим ножем надріжте булочку уздовж, приготувавши місце для сосиски.  Покладіть сосиску вздовж надрізи. Видавіть уздовж сосиски тоненьку смужку гірчиці. Потім поверх гірчиці полийте сосиску кетчупом або томатним соусом .То пом'якшить гостроту гірчиці і забезпечить більшу кількість томату. Справжні хот- доги їдять гарячими. Якщо ви знаєте, як зробити хот-доги в домашніх умовах, варіації на тему будуть даватися вам легко і без зусиль. Бажаємо вам кулінарного натхнення і приємного апетиту!

Добавил: CNTB, 21.08.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Хот-дог домашній, сосиски
Просмотров: 632 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0