Кучерява красуня – цвітна капуста
Пізня осінь та негода здатна ввести в меланхолію навіть оптимістів. Правильне харчування - найкраща профілактика застуд та поганого настрою. У природі не існує аналогу цвітній капусті. Вона була культивована людиною кілька сотень років тому у Сирії. Капуста почала подорожувати по світу. Спочатку у Європу. У нас вона з'явилася у вісімнадцятому столітті. Довгий час заморський продукт не піддавався культивуванню на слов'янських землях і був виключно їжею знаті завдяки своїй дорожнечі. З усіх видів капусти тільки цвітна має букет вітамінів і мікроелементів, здатних повністю заповнити потребу людського організму.
Вона містить глюкорафанін, що захищає слизову шлунку від пошкоджень і запобігає розвитку хвороботворних бактерій. Користь капусти для жінок полягає в тому, що вона вирівнює гормональний фон. Дуже добре вживання продукту відбивається на зовнішності — стають сильнішими волосся, омолоджується шкіра обличчя. Капуста – має оригінальний, цікавий смак. ЇЇ обсмажують в клярі, роблять з неї рублені котлети, маринують, варять супи, салати, додають її до складу випічки, роблять з неї пюре і подушку для риби або м’яса. Спробуйте, це дуже смачно і корисно!
http://www.panskyi-vybir.com.ua/products/kapusta-cvetnaya