Кулешик з птиці
Тушку птиці разом з цибулею, морквою, петрушкою варять до готовності. Готову птицю виймають і відокремлюють м’ясо від кісток. Для гарніру філе птиці нарізують соломкою, заливають бульйоном, кип’ятять. Решту пропускають крізь м’ясорубку, протирають і розбавляють бульйоном, з’єднують з борошном, розведеним бульйоном, додають сіль, доводять до кипіння і проварюють. Заправляють льєзоном і вершковим маслом. Перед подаванням у тарілку кладуть філе птиці, нарізане соломкою, наливають запашний кулешик, подають грінки чи кнедлики.
http://ivona.bigmir.net/cooking/454350-Sup-iz-cvetnoj-kapusty-s-kuricej
Просмотров: 1213 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 4.0