Кулінарні здобутки – самса
![](/imagesdiff/harchovi_rodz2/samsa_photo-resizer.ru.jpg)
Тісто: покладіть в ємкість 1 яйце, 1 ч. л. солі, 1 склянку холодної води. Збийте вінчиком. Додайте 0,5 борошна. Замісить тісто, накрийте рушником. Залиште на 20 хвилин. Потім розділіть на 4 частини, розкачайте пластами. Змастіть вершковим маслом, згорніть рулетиком. Поставте на 3 години в холодне місце. Начинка: 0,5 кг свинини (якщо ви не шанувальник свинини або яловичини , то вам напевно сподобається курятина). М’ясо подрібніть ножем, додайте тонко нарізані 3 цибулини, мелений чорний перець, перемішайте. Охолоджені рулети наріжте завдовжки 8-9 см. Розкачайте у тонкі коржі – до двох міліметрів. На розкачані форми викладіть трохи начинки, шматочок масла і ретельно загорніть краї. Покладіть самсу на лист для випікання Зверху посипте кунжутом або маком, змастіть яєчним жовтком. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
https://1000.menu/cooking/19599-samsa-iz-sloenogo-testa-v-duxovke
Просмотров: 468 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.7