(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Куряча печінка з грибами в горщику

Нарізати кубиками 8 картоплин. Обсмажити до напівготовності.  Обсмажити в олії 300 г печериць. 400 г курячої печінки обсушити, нарізати. Обсмажити до прозорості 1 цибулину. Додати печінку. Смажити доки печінка не дасть червоний сік. Всипати 1 ст. л. борошна, перемішати. Влити 1 склянку молока, посолити, поперчити, додати спеції до смаку. Тушкувати 10 хвилин. У горщик викласти картоплю, гриби, печінку з цибулею. Накрити горщик кришкою, готувати 25 хвилин у духовці при температурі 200 градусів. Подавати прикрасивши зеленню.

https://sovkusom.ru/recepty-blyud-v-gorshochkah/

Добавил: CNTB, 30.04.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 541 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0