(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Курка в медово-соєвому маринаді

Сьогодні пропонуємо зробити смачний маринад для запікання курки в духовці з соєвого соусу, меду і гірчиці. Для приготування можна використовувати як цілу тушку курки, так і стегенця, стегна або крила. Кількість маринаду розраховано на 1 середню тушку курки вагою 1 - 1,3 кг.

Інгредієнти : соєвий соус 2 ст. л., гірчиця 3 ч. л., мед 1 ч. л., часник 3 дольки, хмелі- сунелі 2 ч. л. Приготувати маринад: змішати в мисці соєвий соус, мед, гірчицю, подрібнений часник, хмелі-сунелі. Курку вимити і добре просушити. Тушку посолити і поперчити. З усіх боків і всередині змастити курку маринадом, накрити і залишити на кілька годин, щоб промаринувалася. Покласти курку в скляну форму для запікання. Форму трохи змастити олією. Накрити фольгою. Фольга допоможе зберегти до кінця приготування соковитість курки. Поставити курку в розігріту до 200 градусів духовку і запікати приблизно 1,5 години, час залежить від величини тушки курки . Готовність можна перевірити, зробивши прокол в районі стегна - якщо виділяється прозорий сік, значить курка готова. Курку трохи остудити, розрізати на порційні шматочки і можна подавати! Смачної страви і смачного!

Добавил: CNTB, 21.08.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: смачний маринад для запікання курки
Просмотров: 748 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0