Квас «Домашній з ізюмом»
Подрібнені сухарі з житнього хліба розмішати в гарячій воді (12 л). Суміш витримати накритою в теплому місці. Освітлене сусло обережно злити в пропарену діжечку і купу жувати білою патокою. Вливши рідкі дріжджі, перемішати і залишити для зброджування. Молодий квас розлити в пляшки, куди попередньо покласти ізюм і витримати до появи бульбашок газу. Потім пляшки закупорити. Через добу квас буде готовий до споживання. Потрібно: сухарі житні – 1,2 кг, патока – 800 г, дріжджі рідкі – ½ склянки, ізюм – 20 г. Вихід – 8 л. Смакуйте! Почувайтеся краще, виглядайте молодше і живіть довше!
https://teleprogramma.pro/style/recipe/381767/
Просмотров: 646 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.7