Лимонад із кавуна
Потрібно: м’якоть кавуна без кісточок – 900 г, холодна вода – 4 склянки, свіжий лимонний сік – 3/4 склянки, цукор – 2/3 склянки (можна за смаком), лід, свіжа м’ята.
М’якоть кавуна подрібнюємо блендером до консистенції пюре і переливаємо через сито в глибоку миску. У великому глечику змішуємо воду, лимонний сік і цукор – розмішуємо поки цукор не розчиниться. Додаємо до напою пюре кавуна. Розливаємо готовий лимонад з кавуна у склянки, додаємо лід і м’яту.
CNTB, 03.09.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 291 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.3