Літній гарячий вінегрет
Потрібно: картопля - 3, буряк - 1, морква - 2, помідори – 3, цибуля - 1, часник, кріп, петрушка, базилік, майоран, чорний мелений перець, сіль, олія, винний оцет за смаком.
Всі овочі та зелень порізати. Часник пропустити через часничницю. У сотейник з олією закинути буряк і обсмажити на середньому вогні під кришкою до 10 хвилин. Додати моркву і ще готувати 7-10 хвилин. Додати картоплю і готувати до м'якості. Можна додати трохи води. Окремо спасерувати цибулю. В овочі додати помідори, смажену цибулю, оцет, сіль, спеції, потомити ще 5 хвилин. Наприкінці додати зелень, часник.
CNTB, 24.06.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 531 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.7