Літня кухня
В літню спекотну пору, коли жара в розпалі, не хочеться стояти довго біля плити і готувати складні страви. В цей час добре підтримувати свій організм великою кількістю рідини, наприклад, компотами, а також свіжими овочами та фруктами. Готуйте легкі, вітамінні страви. Це можуть бути холодні літні супи: окрошка на айрані, кефірі, ряжанці, заквасці або сметані. Господині готують холодний борщ з молодих буряків - «свекольник», зелений борщ, запечені або тушковані овочі, такі як овочеве рагу з баклажанів, капусти і кабачків та ін. Що стосується закусок, то найбільш популярними можна назвати всілякі варіації з кабачка. Салати влітку – це насолода! Помідори з огірками і сметаною або маслом – класика. Можна придумати незвичайні, оригінальні варіанти салатів зі свіжих овочів. Наприклад до салату з огірків і помідорів додати рис, яйця, зелень кропу, цибулю, маслини, сок лимону, сіль, майонез, чорний мелений перець.
З моркви, щавлю та яблук виходить незвичайний за смаком літній салат. На тертці потріть 1 яблуко, 1 цибулю, 2 моркви. Додати 1 солоний огірок, нарізаний соломкою,
Пропонуємо вам рецепт фруктового салату з чорниці, агрусу та персиків. Дивуйте ваших рідних різноманітними смаколиками!
https://yandex.com/collections/card/584d56ed48af7d06e1ba812f/