Літня насолода – кабачки!
У найспекотнішу пору року продовжуємо вас радувати смачними рецептами овочевих страв. Кабачки – природні ліки. Вони легко засвоюються. Цей овоч вважають одним із найбільш універсальних у кулінарії. В них стільки користі, вітамінів! Саме тому кабачок популярний у багатьох кухнях світу. Розкрити смакові якості овоча допоможе запіканка з кабачка, твердого сиру, зелені. Інгредієнти нарізають, змішують і заливають сумішшю з 1 яйця та півсклянки молока. За бажанням додають хліб, нарізаний кубиками. Запікають до легкого зарум’янення поверхні. Здивуйте своїх рідних кабачковими оладками з твердим сиром та часником. Найдивовижніший ніжний смак мають кабачки, фаршировані м’ясним фаршем. З кабачків, спілих томатів, солодкого перцю і моркви, часнику, червоного меленого перцю, готують аджику. Господині влітку неодмінно подають до столу кабачкову ікру з болгарським перцем, цибулею, морквою, помідорами або томатною пастою. Смакують її зі свіжим хлібом або гарніром. А крем-суп з кабачків будуть уплітати за обидві щоки навіть маленькі діти!
https://7dach.ru/recepty/izdatelstvo_AST/kak-zagotovit-kabachki-na-zimu-interesnye-recepty-138041.html