М’ясний суп – бограч
Потрібно: 1 кг телятини, 3 великих болгарських перця,1 перець гострих сортів,4 помідори, 4 цибулини, 2 моркви, консервована квасоля, картопля, соняшникова олія, бульйон, часник, паприка, листя петрушки, перець, сіль.
Обсмажте дрібно нарізану цибулю. Додайте трохи паприки і ретельно перемішайте. Дрібно нарізане м’ясо додайте на розігріту сковороду з невеликою кількістю води. Моркву натріть і обсмажте. Через деякий час додайте томати, перець і квасолю. Посоліть. Додайте гострий перець. Долийте бульйон. Суп повинен бути густим. Картоплю треба додати в бульйон через 40 хвилин, а дрібно нарізаний часник – коли картопля буде готова.
Просмотров: 626 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.7