(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Неймовірний форшмак від єврейських господинь

Очищаємо один оселедець, позбавляємо тушку від голови і нутрощів, відокремлюємо філе від кісток. Яблучко (бажано антоновка) очищаємо від шкірки і серцевини, а одну ріпчасту цибулю від лушпиння. Дві скибочки білого батона замочуємо на кілька хвилин у молоці для розм'якшення.  Додаємо 2 варених яйця. Все подрібнюємо у блендері або ж дуже дрібненько рубаємо ножем. На завершення додаємо в суміш 100 г м'якого вершкового масла, меленого перця за смаком, сіль і перемішуємо. Готовий форшмак  прикрашаємо гілочками свіжої зелені і можемо подавати.

 

https://www.ji24.lt/receptas/zuvies-uztepele-5396
Добавил: CNTB, 11.12.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Форшмак
Просмотров: 763 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7