Ніжний суп із сочевиці
Потрібно: червона сочевиця – 1,5 стакана, бекон або мисливські ковбаски – 250 г, цибулина, морква – по 1 шт., часник - 1 зубчик, картопля – 2-3 шт., томат-паста – 2 десертні ложки, гаряча вода – 8 ст., масло, сіль.
Промити сочевицю. Відправити її в каструлю. Варити до тих пір, поки вона не почне розварюватися. Засмажити подрібнені цибулю і моркву. Додати до супу засмажку та картоплю. Присолити. Додати томатну пасту. Підсмажити бекон, додати до супу і варити до готовності картоплі. Додати нарізаний тонкими пластинами часник та зелень за смаком. Залишити приблизно на 10-15 хвилин. За бажанням подати часникові грінки. Готувати сочевичний суп просто. Він відмінно урізноманітнює звичне меню.
http://www.gallinablanca.ru/recipe/sup-pyure_iz_chechevitsy/
Просмотров: 591 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 5.0