(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Ніжний суп із сочевиці

Потрібно: червона сочевиця – 1,5 стакана, бекон або мисливські ковбаски – 250 г, цибулина, морква – по 1 шт., часник - 1 зубчик, картопля – 2-3 шт., томат-паста – 2 десертні ложки, гаряча вода – 8 ст., масло, сіль.

Промити сочевицю. Відправити її в каструлю. Варити до тих пір, поки вона не почне розварюватися. Засмажити  подрібнені цибулю і моркву. Додати до супу засмажку та картоплю. Присолити. Додати томатну пасту. Підсмажити  бекон, додати до супу і варити до готовності картоплі. Додати нарізаний тонкими пластинами часник та зелень за смаком. Залишити приблизно на 10-15 хвилин. За бажанням подати часникові грінки. Готувати сочевичний суп просто. Він відмінно урізноманітнює звичне меню.

http://www.gallinablanca.ru/recipe/sup-pyure_iz_chechevitsy/

 

Добавил: CNTB, 07.06.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Ніжний суп із сочевиці
Просмотров: 591 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0