Ніжний суп з гарбуза
У невелику каструлю наливаємо трохи рослинного масла. Кидаємо туди одну порізану цибулину і злегка обсмажуємо її. Додаємо до цибулі одну нарізану картоплю. Коли картопля злегка обсмажиться, кладемо в каструлю 200 г гарбуза. Обсмажуємо овочі разом близько 5 хвилин, потім додаємо воду, солимо. Варимо 15-20 хвилин. Готові овочі перетираємо в блендері з 100 мл теплого молока або вершків. Якщо суп вийшов занадто густий, можна додати трохи овочевого відвару. Для пікантності можна додати перець, часник, імбир, зелень. Суп-пюре подають гарячим.
Просмотров: 664 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.7