(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Ніжний суп з гарбуза

У невелику каструлю наливаємо трохи рослинного масла. Кидаємо туди одну порізану цибулину і злегка обсмажуємо її. Додаємо до цибулі одну нарізану картоплю. Коли картопля злегка обсмажиться, кладемо в каструлю 200 г гарбуза. Обсмажуємо овочі разом близько 5 хвилин, потім додаємо воду, солимо.  Варимо 15-20 хвилин. Готові овочі перетираємо в блендері з 100 мл теплого молока або вершків. Якщо суп вийшов занадто густий, можна додати трохи овочевого відвару. Для пікантності  можна додати перець, часник, імбир, зелень. Суп-пюре подають гарячим.

Добавил: CNTB, 23.10.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: суп з гарбуза
Просмотров: 664 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7