Оригінальна чихіртма
Потрібно: одна курка , яєчний жовток - 5, цибуля - 250 г, винний оцет або лимонний сік -50 мл, топлене масло - 100 г, за смаком сіль, лавровий лист, чорний перець (горошком), кінза, зелень. Зваріть курячий бульйон. За півгодини до готовності додайте в каструлю нарізану зелень, лавровий лист і перець. Дістаньте курку. Наріжте її на шматочки. Цибулю подрібніть, обсмажте на топленому маслі і додайте до бульйону. Проваріть 5-10 хвилин. У мисці збийте яєчні жовтки з оцтом чи соком лимону і влийте тонкою цівкою в бульйон, постійно його помішуючи, щоб жовтки не згорнулися. Поверніть курку у бульйон, доведіть суп до кипіння. Подавайте до столу, посипавши кінзою чи петрушкою.
https://retsepty.online.ua/pervye-blyuda/supy/6543/
CNTB, 07.10.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 606 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 4.2