(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Осінні посиденьки

Восени продовжуємо запасатися вітамінами та загартовувати свій імунітет. Сніданку слід приділяти особливу увагу, адже організму з приходом холодів потрібно більше енергії.  Щоб смачно зігрітися, готуйте на сніданок омлети, гарячі бутерброди, тости з яйцем пашот, авокадо і лососем, каші, оладки і сирники. Не забувайте  про  каву, трав'яний чай або какао. Сезонні продукти – найкорисніші. Вони дозрівають без додавання нітратів, пестицидів і зайвих добрив. Зверніть увагу на яблука, груші і гарбуз. Яблука можна запекти з сиром або родзинками і горішками, грушу додати в запіканку, а з гарбузом зварити смачну кашу. Незайвим буде зробити запас із заморожених осінніх ягід , які забезпечать організм енергією в особливо холодні дні. Похолодання на вулиці, період переходу до справжньої осені із холодними ранками та дощами – це час для внесення змін у свій раціон!  Продукти, які потрібно включити в раціон: коричневий рис, пшоно,  морква, буряк, картопля, дайкон, пастернак, селера. В раціоні обов’язково повинен бути білок. Перевагу краще віддавати індичці, курці, яловичині. До раціону варто включити  рибу. Під час настання холодів важливо потурбуватися про підшлункову залозу! Такі овочі, як цибуля, гарбуз, кабачки, капуста, ріпа, селера – прекрасні для підтримки рівня цукру в крові. Дуже важливою їжею є зігріваючі супи, борщі, які корисні для системи травлення. Радимо не відкладати приготування корисних, смачних і яскравих страв!

https://gosdim.com.ua

Добавил: CNTB, 24.09.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 317 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.3