Осінній рулет з моркви
Потрібно: 500 г моркви, 2 ст.л. вершкового масла, 4 яйця, 180 г вершкового сиру, зелень кропу, 1 зубок часнику, перець мелений, сіль за смаком. Моркву натерти. Злегка підрум’янити на вершковому маслі. Жовтки додати до моркви. Посолити і поперчити за смаком. Білки збити, додати до моркви. Викласти суміш на деко. Випікати 12-15 хв. Дати охолонути. Для начинки зелень кропу дрібно порубати. Часник пропустити через прес. Змішати з сиром, додати сіль, перець за смаком. За бажанням добавити подрібнені горіхи. Начинку розподілити по поверхні морквяного коржа, обережно згорнути рулетом, загорнути у плівку та поставити у холод на 1 годину.
https://uamodna.com
https://kolizhanka.com
CNTB, 22.09.2022, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 168 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.7