Овочеве рагу
Потрібно: 2 кабачки,1 баклажан, 2 болгарських перця, 1 цибулина, зелень, 2 зубки часнику, 2 ст. ложки олії, за смаком чорний мелений перець, сіль. Кабачки, баклажани, болгарський перець порізати шматочками. Подрібнити зелень та цибулю. Часник пропустити через часничницю. У розігрітій олії спасерувати цибулю, додати до неї баклажани і болгарський перець. Накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин. Потім додати кабачки і витримати на вогні ще 10 хвилин. Наприкінці посолити, поперчити, додати зелень.
https://1000.menu/cooking/20910-ovoshchnoe-ragu-s-baklajanami-na-zimu
CNTB, 25.10.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 568 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.7