(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Pasta alla carbonara

Налити в пательню оливкову олію та підсмажити  200  г нарізаного бекону.  200-300 г спагеті покласти в підсолений окріп і варити до стану al dente. Додати 4 жовтки до 100 мл 35% вершків, змішати, посолити і поперчити за смаком і збити вінчиком. Додати 50 г тертого пармезану. Бекон прибрати зі сковороди, а в жирі підрум'янити дрібно нарізаний часник. Спагеті покласти в пательню і перемішати з 2 зубчиками часника. Прибрати пательню з плити, додати збиті яйця і енергійно перемішати, щоб яйця згорнулися. Додати бекон і поперчити. Подавати, посипавши тертим пармезаном . Додайте до трапези келих італійського вина і насолоджуйтесь!

https://realfood.tesco.com/recipes/spaghetti-carbonara.html
Добавил: CNTB, 30.10.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Pasta alla carbonara
Просмотров: 1083 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.0