Перцівка домашня
Потрібно: горілка – 1 літр; мед – 3 столові ложки; червоний гіркий перець – 2 стручки. За бажанням можна додати кілька горошин гвоздики і чорного перцю. Перець промити і просушити. У кожному стручку зробити поздовжній надріз. Насіння не видаляти, вони додають пікантні нотки смаку. Покласти перець у двох літрову банку, додати мед, гвоздику і перець. Залити горілкою. Закрити банку кришкою, кілька разів добре струсити для перемішування інгредієнтів. Перенести банку в темне прохолодне місце. Настоювати 7 днів, раз у добу струшувати. Процідити медово-перцеву настоянку через марлю. Якщо напій вийшов каламутним, профільтрувати через вату або щільну тканину.
drink.co.ua
CNTB, 29.01.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 373 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 4.0