Піца з мисливськими ковбасками
Потрібно: 300 мг води; 50 г масла рослинного; сіль за смаком; 1/4 пачки мокрих дріжджів; 150 г мисливських ковбасок; 250 г ковбаси вареної; 310 г твердого сиру або сулугуні; 2 томату; 2 болгарського перцю; зелень; 40 г майонезу; 60 г кетчупу. У воді з'єднати дріжджі, олію, додати сіль і цукор, після цього все перемішати. Тісто перенести в холодне місце на 20 хвилин. Ковбаски, помідори і перець порізати кільцями. Сир подрібнити. Розкачане тісто викласти на деко. Піцу промазати соусом з майонезу і кетчупу. Укласти ковбасу, томати і перець. Всі засипати сиром і зеленню. Пекти при 200 ° C до готовності.
kare.18ru
CNTB, 05.02.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 408 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.7