(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Полуниця - «ягода краси»

Полуниця багата міддю, яка стимулює вироблення колагену. Завдяки сильній концентрації вітаміну С у своєму складі, полуниця здатна зруйнувати зубний наліт через який і жовтіють зуби. Це відмінний засіб від головного болю , так як в ній знаходяться речовини, близькі до складу аспірину. Полуниця сприяє виробленню гормонів щастя. Полуничний сік - справжній плямовивідник пігментних плям і веснянок. Найбільша ягода була зірвана в 1983 році в Ролкстоні, штат Кент, США. Її вага склала 231 грам. У Новому Орлеані в ресторані Arnaud's можна спробувати найдорожчу страву з полуниці . Вона обійдеться в 1,4 мільйона доларів. Полуниця від « Arnaud's » подається з кремом і прикрашається листочками м'яти і кільцем з майже 5 - каратним рожевим діамантом. В італійському місті Немі щороку влітку проходить свято полуниці. У велику чашу насипають тисячі кілограм полуниці, а потім заливають все більшою кількістю шампанського. І всі перехожі можуть пригоститися ласощами.  Крім традиційного вживання полуниці з вершками, її можна поєднувати з морепродуктами, птицею і сирами. Однією з найсмачніших страв вважається полуниця, обсмажена на вершковому маслі з чорним перцем. Полуниця — головна літня ягода! Вона не тільки дуже ароматна, соковита і апетитна, але ще й багата кальцієм, антиоксидантами. Полуниця — це неймовірна смакота, яку обожнюють кулінари, вихваляють садівники і просто обожнюють діти! Саме тому поняття «полуниця» і «дуже багато» — непорівнянні, адже такого смачного дива занадто багато просто не буває!

 

Добавил: CNTB, 29.05.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 757 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.2