(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Приготування кави в турці (джезві)

Приготування кави в турці (джезві)

Тут є два ключові моменти, які мають значення: якість помолу – він має бути максимально дрібний і якість води. Заливаємо холодною водою, розмішуємо. Додаємо за бажанням цукор, спеції. Це треба зробити спочатку, адже потім, розмішуючи, ви піднімете кавовий осад. Ставимо турку на вогонь, піднімається пінка. Її не треба чіпати чи знімати. На другій-третій хвилині пінка піднімається під край турки. Тоді турку треба зняти з вогню і, почекавши поки пінка осяде, знову поставити на вогонь, або ж одразу перелити в горнятко. Зі спецій можна додати корицю, кардамон, мускатний горіх, гвоздику, шафран.

Кава не напій ... Це момент задоволення.

Добавил: CNTB, 29.11.2016, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 710 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7