(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Салат з грушами та курячою (качиною) грудкою

Дві грудки  (по 200 г) відварюємо на середньому вогні. Арахіс (50 г ) обсмажуємо без жиру, 1 грушу нарізаємо скибочками. Рослинну олію (6 ст.л.) змішуємо з соком апельсина (5 ст.л.), медом (1/2 ч.л.), оцтом (2 ст.л.), сіль, перець за смаком. Філе достаємо з бульйону, нарізаємо скибочками. На блюдо викладаємо листя салату, філе та скибочки ароматної груші. Заправляємо соусом та посипаємо запашним арахісом.

https://www.gastronom.ru/recipe/38136/teplyj-salat-s-utinym-file-grushej-i-golubym-syrom

Добавил: CNTB, 17.08.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Салат з грушами та курячою (качиною
Просмотров: 625 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.0