(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Сало в шоколаді.

Інгредієнти:   1 плитка чорного шоколаду; 100 г звичайного або копченого сала; вершкове масло – 60 г; спеції (імбир, кардамон, перець чилі, перець мелений, горіхи мускатні) додайте за смаком. Вони не обов'язкові, але завдяки спеціям і добавкам, цукерки вийдуть більш ароматними і пікантними. Якщо ж вирішили їх покласти, то у малій кількості.

Приготування: Сало наріжте тоненькими прямокутниками. Розламайте шоколад, додайте прянощі і вершкове масло. Розтопіть суміш в металевому посуді. Можна зробити це в СВЧ-печі або на пару. Влийте гарячу масу в будь-яку підготовлену ємність на½. Це можуть бути формочки для льоду, чашки, тарілки. Можна зробити власну форму з фольги. Покладіть на розтоплений шоколад у формочках шматочки сала. Влийте залишки шоколадної маси. Помістіть отримані цукерки в морозильну камеру на 2-7 години. Побалуйте себе, домочадців і похваліться кулінарними  здібностями перед друзями! 

Добавил: CNTB, 22.11.2016, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 845 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7