(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Сезон гарбузів

На Україні люблять та шанують гарбуз - чемпіон серед овочів за вмістом заліза. Любителів гарбуза можна дізнатися по хорошому кольору обличчя і веселому настрою. М'якоть і насіння затримують старіння організму людини. Адже в них є вітамін Е. Осінь  дає можливість готувати різні страви з гарбуза. М’якоть використовується для різноманітних гарнірів, салатів, крем - супів, каш, запіканок, пирогів, варення, тортів і навіть виготовляють локшину та гарбузове шампанське. Кожна господиня може приготувати смачну і корисну альтернативу традиційним гарнірам з круп, макаронних виробів, картоплі. Здивуйте рідних та приготуйте до м’яса гарбузовий гарнір. Візьміть 1 кг очищеного гарбуза, бекон або грудинку, одну цибулину, півсклянки сметани, кріп, чорний мелений перець, сіль. Скибочки м’яса підсмажте з двох сторін без масла  і  покладіть їх окремо. В вивільнену сковорідку з жиром покладіть нарізаний гарбуз і цибулю. Тушкуйте близько 10 хвилин. Додайте до овочів сметану, кріп, сіль, перець. Все перемішайте і тушкуйте ще 1 хвилину. До отриманого гарніру додайте дрібно нарізаний бекон. При бажанні  можна додати помідори та інші спеції. Страви з гарбуза дуже корисні та смачні. Готуйте з задоволенням! Смачного!

Добавил: CNTB, 23.10.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: гарбуз
Просмотров: 682 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0