Сезон овочів
Літо - найкращий час для кулінарних експериментів. Сезон овочів у розпалі. З них можна приготувати все, що завгодно. Щоб овочі не набридли, вносьте до меню різноманітність, находьте нові рецепти. Страви з овочів – важливе джерело вуглеводів, мінеральних речовин, органічних кислот і вітамінів.
Гарніри з овочів доповнюють страви з м'яса, птиці і риби, збагачують поживними речовинами. До страв з жирного м'яса і птиці використовують тушковану, квашену капусту, овочі, тушковані з томатною пастою. До страв з нежирного м'яса – відварну картоплю, картопляне пюре, овочі в молочному соусі. До вареного м'яса подають відварну картоплю, картопляне пюре, зелений горошок. Смаженого – смажену картоплю, складні овочеві гарніри. До вареної і припущеної риби – картоплю варену. Приготуйте пісний овочевий салат з кунжутною заправкою. Потрібно: капуста червоноголова -
Уявіть, що кухня — це поле для творчості, а приготування страв захоплюючий творчий процес. Потішить рідних «огірковим деревом». У огірка великого розміру потрібно зрізати низ і трохи верх. Вгорі зробити отвір і викласти пучечок зелені. У «стовбурі» зробити надрізи, куди вставити порізаний кружальцями редис. Морква - ще один із найкращих продуктів для карвінгу. Квіти з редиски доповнять овочеві шедеври. З пекинської капусти вийдуть чудові айстри. Прикраси із овочів стануть чудовим доповненням ваших кулінарних витворів.
https://delo.ua/business/bolshe-vsego-v-ukraine-podorozhali-ovoschi-i-fru-354340/