Шоколадний мус
У "Кулінарній академії Олексія Суханова" на каналі "Україна" поділилися рецептом шоколадного мусу. Інгредієнти: мед – 3 ч. ложки, вершки 33% – 300 мл, шоколад чорний – 150 г. Поламати шоколад на шматочки. Нагріти 100 мл вершків і 3 ч. ложки меду.
Як тільки суміш закипить, полити нею шоколад і розтопити її так, щоб не було шматочків. Другу частину холодних вершків влити в готову шоколадну суміш. Збити міксером або в комбайні до стану однорідної маси. Поставити суміш в холодильник на 4-10 годин. Дістати і знову збити. Покласти суміш у кондитерський мішок і відсадити масу в розетки. Прикрасити чорним тертим шоколадом.
Запрошуйте рідних та друзів і насолоджуйтесь!
CNTB, 10.07.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 695 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 4.0