(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Шоколадний трюфель

Для приготування потрібно:

200 г чорного шоколаду,

100 г цукру,

2 жовтки,

1 ст. л. бренді або рому (за бажанням),

4 ст. л. жирних вершків,

100 г вершкового масла ,

0,5 склянки волоських горіхів,

какао-порошок для обсипання. 

 

Жовтки відділяємо від білків. Шоколад ламаємо на невеликі шматочки, додаємо до нього масло, вершки, цукор і розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Шоколад знімаємо з плити і тут же, активно помішуючи, вводимо жовтки. Горіхи обсмажуємо, подрібнюємо і добавляємо в масу. Охолоджуємо шоколадну масу до температури придатної для холодильника і прибираємо застигати. Коли шоколад застигне, змочуємо руки, набираємо чайною ложкою шоколад і скочуємо руками кульку. Коли всі кульки будуть готові, насипаємо в тарілку какао і повністю обвалюємо у ньому кожну кульку. Викладаємо трюфелі в форму для цукерок або просто на блюдо і зберігаємо в холодильнику.

Насолоджуйтесь!

 

Добавил: CNTB, 23.01.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 668 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0