Сирна паска з цукатами
Сирна паска з цукатами
Інгридієнти: Сир –
У протертий або збитий сир додаємо сметану. Окремо розтираємо масло з цукровою пудрою. Поступово, по одному, додаємо в розтерте масло яйця. Додаємо до сиру масу з маслом, ізюм та горіхи. Форму для паски застилаємо марлею і щільно заповнюємо отриманою масою. Зверху кладемо щось важке і ставимо в холодильник на 12-15 годин, щоб в пасці не було води. Викладаємо паску на плоске блюдо, обережно знімаємо форму. Прикрашаємо паску цукатами.
CNTB, 12.04.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 684 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 4.0