(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Сирник незвичайний

Розминаємо кілограм сиру та 200 г масла. Відварюємо три почищені картоплини. Крох­маль скріпить сирну масу, випічка вийде туга. Замочуємо склянку родзинок за кілька годин до приготування. За 60 хвилин до того, як укину в сирну масу, настоюємо у коньяку. Родзинки стають соковиті. Сир із вареною картоплею збиваємо блендером, додаємо 6 жовтків, всипаємо 350 г цукру, кладемо масло. Збиваємо до однорідної маси. Додаємо цедру апельсина та родзинки. В іншій каструлі збиваємо ­білки до густої піни. Вимішуємо із сирною масою. Форму змащуємо вершковим маслом. Виливаємо сирну масу. Ставимо у духовку на 35–40 хв. при 180°С. Неймовірний аромат страви не залишить байдужими ваших рідних!

https://zhenskoe-mnenie.ru/themes/retsepty/dieticheskaia-tvorozhnaia-zapekanka-poleznei-nekuda-top-12-retseptov-prigotovleniia-nizkokaloriinoi-dieticheskoi-tvorzhnoi-zapekanki/

 

Добавил: CNTB, 26.08.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Сирник незвичайний
Просмотров: 639 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0