Східний сніданок - шакшука
Потрібно: 50 мл рослинної олії, 2 свіжих помідора або 1 банка консервованих томатів,3 ст. л. томатної пасти, 2 цибулини, 4 шт. свіжого або консервованого перцю, 3 зубчики часнику, 5 яєць. Спеції: копчена паприка, кумин, мускатний горіх, сіль, цукор, зелень. Цибулю нарізати кубиками, обсмажити до прозорості на олії. Скибочки хліба натерти часником і підсушити на окремій сковороді. Додати до цибулі подрібнені томати, часник і болгарський перець. Потім додати томатну пасту і тушкувати, поки суміш трохи не загусне. Всипати спеції за смаком і перемішати. Зробити в овочевій суміші поглиблення і розбити в них яйця. Накрити фольгою і залишити на 5 хвилин, щоб яйця схопилися. Подавайте з часниковими тостами.
https://lifestyle.segodnya.ua
CNTB, 24.09.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 286 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.3