Смачна весняна кухня
На зміну зимовому пейзажу прийшла ніжна весна з буйством зелені. Весняний настрій переноситься на обідні столи. Обирайте сезонні овочі для приготування легких поживних салатів. Однією з перших з'являється капуста. Не обійдіть увагою такий вітамінний продукт. До капусти додайте молоді огірки, зелену цибулю, кріп. За бажанням листовий салат. Трохи цукру, оцет, сіль за смаком, рослинну олію. Перемішайте і смакуйте. Дуже апетитно виглядає салат з редискою і зеленою цибулею. Спробуйте салат з свіжих молодих кабачків у поєднанні з вітамінною зеленню. Кабачок має відмінний смак і в сирому вигляді. В лісі з’явилася черемша - « ведмежий часник». Черемша має виражений смак, схожий до часнику. Варто додати цю рослину до весняного раціону. Весняна пора - час варити корисний зелений борщ з запашної кропиви з додаванням шпинату, зеленої цибулі, кропу, петрушки. В вихідний день приготуйте легкий салат з авокадо, кедрових горішків з додаванням цитрусових. Яскравий салат підніме настрій! Тож їжте на здоров’я !
http://surfingbird.ru/surf/ne-zabud-o-vitaminah-kakih-poleznyh-veshchestv-nam--jICN1D4Be