Смачне молочне желе
Потрібно: 1 ст. л. желатину; 3 склянки пастеризованого молока; 4 ст. л. цукру; трохи ваніліну або ванільного екстракту.
Виливаємо молоко в каструлю. Додаємо желатин, ставимо на вогонь. Підігріваємо рідину, поки все не змішається і желатин не розчиниться повністю.
В готову суміш додаємо цукор, ванілін. Розливаємо по креманках або формочках. Для того, щоб десерт повністю застиг, його необхідно протримати в холодильнику кілька годин. Десерт можна прикрасити кулькою морозива, фруктами, ягодами, тертим шоколадом.
http://daily-menu.ru/dailymenu/recipes/view/12371
CNTB, 25.01.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 614 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.7