СМАЧНИЙ ПІСТ. ПІКАНТНІ КОТЛЕТКИ З КАПУСТИ ТА ГРИБІВ
Ми спробували, і ділимося з рецептом незвичайних, пряних овочевих котлет, які стануть прекрасною альтернативою м'ясних страв під час посту, або відмінним гарніром в звичайні дні.
СКЛАДОВІ:
Це відмінний смачний варіант для пісного меню. Ці котлети дуже легко приготувати і всі продукти для них можна купити в звичайному супермаркеті. Спробуй приготувати ці капустяні котлети і переконайся наскільки це просто і смачно.
Як приготувати пісні котлети з капусти
Капусту, цибулю, шампіньйони і зелень помий і дрібно нашаткуй.
Розігрій в сотейнику рослинне масло і обсмажити, помішуючи, на великому вогні капусту і цибулю 3-4 хвилини, зменш вогонь, накрий кришкою і туші ще 10 хвилин.
Додай до капусти гриби і зелень, перемішати і туші під кришкою ще 15 хвилин.
Даси воду, додай манку, крохмаль, соєвий соус, сіль і спеції, перемішати, накрий кришкою і туші ще 5 хвилин.
Вийшов охолоджений овочевий фарш, сформувати котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити на рослинному маслі з двох сторін, до золотистої скоринки.
Щоб овочева маса не прилипала до рук, перед формуванням кожної котлетки споліскувати руки холодною водою. Смачного!
http://edinstvennaya.ua