(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СМАЧНИЙ ПІСТ. ПІКАНТНІ КОТЛЕТКИ З КАПУСТИ ТА ГРИБІВ

Ми спробували, і ділимося з рецептом незвичайних, пряних овочевих котлет, які стануть прекрасною альтернативою м'ясних страв під час посту, або відмінним гарніром в звичайні дні.  

 

СКЛАДОВІ:  500 г білокачанної капусти,  300 г печериць, 1 невелика цибулина, невеликий пучок петрушки, 3-4 ст. л. манної крупи, 1 ч. Л. кукурудзяного крохмалю, 2 ст. л. соєвого соусу, ½ склянки води, мелений мускатний горіх на кінчику ножа, сіль і перець за смаком, рослинне масло для смаження, панірувальні сухарі

      

 

Це відмінний смачний варіант для пісного меню. Ці котлети дуже легко приготувати і всі продукти для них можна купити в звичайному супермаркеті. Спробуй приготувати ці капустяні котлети і переконайся наскільки це просто і смачно.

Як приготувати пісні котлети з капусти

Капусту, цибулю, шампіньйони і зелень помий і дрібно нашаткуй.

Розігрій в сотейнику рослинне масло і обсмажити, помішуючи, на великому вогні капусту і цибулю 3-4 хвилини, зменш вогонь, накрий кришкою і туші ще 10 хвилин.

Додай до капусти гриби і зелень, перемішати і туші під кришкою ще 15 хвилин.

Даси воду, додай манку, крохмаль, соєвий соус, сіль і спеції, перемішати, накрий кришкою і туші ще 5 хвилин.  

Вийшов охолоджений овочевий фарш, сформувати котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити на рослинному маслі з двох сторін, до золотистої скоринки.

Щоб овочева маса не прилипала до рук, перед формуванням кожної котлетки споліскувати руки холодною водою. Смачного!

http://edinstvennaya.ua

Добавил: CNTB, 30.03.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 665 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0