СМАЧНИЙ ПІСТ. СТЕЙК З ЦВІТНОЇ КАПУСТИ
Пропонуємо урізноманітнити пісне меню стейком з цвітної капусти. Можна подавати його як гарнір до риби або курки або як самостійну страву.
СКЛАДОВІ:
1 качан цвітної капусти
6 неочищених зубчиків часнику
2 ст.л. лимонного соку
2 ч.л. сухих прованських трав
сіль і перець (за смаком)
оливкова олія
Це відмінний варіант для тих, хто дотримується посту або не їсть м'ясо. За бажанням можна трохи ускладнити рецепт і зробити його більш ситним - просто додай зверху трохи тертого пармезану і отримаєш чудову золотаву скоринку.
Як приготувати стейк з цвітної капусти
Качан цвітної капусти промий і дай стекти, після наріж плоскими скибками, товщиною приблизно
Деко застели пергаментом і виклади підготовлену капусту, кулінарної пензлем змасти її оливковою олією. Між скибок капусти розклади неочищені зубки часнику.
Розігрій духовку до 180 градусів і відправ капусту запікатися до утворення рум'яної скоринки. Після дістань і виклади на блюдо для подачі, зверху скропи лимонним соком і посип прованськими травами. Смачного!