(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СМАЧНИЙ ПІСТ. СТЕЙК З ЦВІТНОЇ КАПУСТИ

Пропонуємо урізноманітнити пісне меню стейком з цвітної капусти. Можна подавати його як гарнір до риби або курки або як самостійну страву.

СКЛАДОВІ:

1 качан цвітної капусти

6 неочищених зубчиків часнику

2 ст.л. лимонного соку

2 ч.л. сухих прованських трав

сіль і перець (за смаком)

оливкова олія

 

 

Це відмінний варіант для тих, хто дотримується посту або не їсть м'ясо. За бажанням  можна трохи ускладнити рецепт і зробити його більш ситним - просто додай зверху трохи тертого пармезану і отримаєш чудову золотаву скоринку.

Як приготувати стейк з цвітної капусти

Качан цвітної капусти промий і дай стекти, після наріж плоскими скибками, товщиною приблизно 1 см.

Деко застели пергаментом і виклади підготовлену капусту, кулінарної пензлем змасти її оливковою олією. Між скибок капусти розклади неочищені зубки часнику.

Розігрій духовку до 180 градусів і відправ капусту запікатися до утворення рум'яної скоринки. Після дістань і виклади на блюдо для подачі, зверху скропи лимонним соком і посип прованськими травами. Смачного!

Добавил: CNTB, 30.03.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 660 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0