(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Смакуємо салати

Салати – популярна у всьому світі страва. Їх готують  на кожен день і на святкові застілля.  Кожна господиня готує салати за своїм смаком і по різному. Для приготування салатів використовують сирі, варені, квашені і мариновані гриби, овочі, бобові, фрукти, цитрусові плоди. Овочеві салати залишаються незмінною улюбленою стравою на столі. Існує безліч рецептів: салат з шпинату, зеленої цибулі, з редиски, з свіжих огірків, томатів, бобових. В Україні люблять салати з  білоголової та червоноголової капусти. Додають яблука, бобові, моркву, ріпчасту цибулю. Заправляють салатною заправкою за смаком. Популярна квашена капуста, вінегрет, салати з буряків з чорносливом та горіхами, з грибами. Як самостійну страву готують салати  з м’ясом, рибою, печінкою. Господині мають у своєму арсеналі секрети різноманітних заправок для салатів. Це може бути сметана, майонез, оливкова чи соняшникова олія, сік лимону, оцет, духмяні трави, прянощі. Наводимо рецепт салату з консервованим тунцем. Спробуйте приготувати  і здивуйте своїх рідних!

http://kulinaria.bg/recipes/miks-ot-salati-s-cheri-domati-i-maslini

 

Добавил: CNTB, 26.03.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Смакуємо салати
Просмотров: 693 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0