Смакуємо салати
Салати – популярна у всьому світі страва. Їх готують на кожен день і на святкові застілля. Кожна господиня готує салати за своїм смаком і по різному. Для приготування салатів використовують сирі, варені, квашені і мариновані гриби, овочі, бобові, фрукти, цитрусові плоди. Овочеві салати залишаються незмінною улюбленою стравою на столі. Існує безліч рецептів: салат з шпинату, зеленої цибулі, з редиски, з свіжих огірків, томатів, бобових. В Україні люблять салати з білоголової та червоноголової капусти. Додають яблука, бобові, моркву, ріпчасту цибулю. Заправляють салатною заправкою за смаком. Популярна квашена капуста, вінегрет, салати з буряків з чорносливом та горіхами, з грибами. Як самостійну страву готують салати з м’ясом, рибою, печінкою. Господині мають у своєму арсеналі секрети різноманітних заправок для салатів. Це може бути сметана, майонез, оливкова чи соняшникова олія, сік лимону, оцет, духмяні трави, прянощі. Наводимо рецепт салату з консервованим тунцем. Спробуйте приготувати і здивуйте своїх рідних!
http://kulinaria.bg/recipes/miks-ot-salati-s-cheri-domati-i-maslini