Смажена селера
Готувати селеру можна по-різному. Обсмажену селеру добре подавати з шинкою, омлетом, грибами, хроном.
1. Шматочки обваляти у борошні, перемішаному з сіллю, перцем і у збитому яйці та сухарях. Обсмажити в олії.
2. Нарізати шматочками селеру, посипати сіллю, перцем. Обсмажити в олії.
3. Кожні 2 шматочки посипати сіллю. Покласти між ними по шматочку жирного сиру, ковбаси або бекону. Обваляти у яйці і сухарях. Обсмажити з двох боків до утворення золотистої скоринки.
https://www.gastronom.ru/recipe/34014/koren-seldereya-zharenyj-s-myatoj
CNTB, 10.04.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 480 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 5.0