![](/imagesdiff/harchovi_rodz/sokoviti_gribi_z_kurjachim_file.jpg)
Потрібно : 200 г печериць, 200 г курячого філе, 100 г сметани, 6 картоплин,1 цибулина, 1 морква, 1 ст. л. приправи для картоплі, 1 болгарський перець, 2 зубчики часнику, сіль, перець. Нарізати овочі і філе невеликими кубиками, гриби – пластинками. Змастити дно каструлі рослинним маслом. Викласти в каструлю цибулю і моркву, трохи обсмажити. Додати картоплю, залити водою до середини. Додати філе, гриби і болгарський перець. Через 20 хвилин блюдо посолити, поперчити і заправити сметаною. Варити ще 10 хвилин, потім додати подрібнений часник і зняти з плити. Бажаємо смачної і ароматної вечері!
https://eda.ru/recepty/osnovnye-blyuda/kurinoe-file-s-gribami-i-slivkami-34995