Страви із суміші різних овочів
Більшість овочевих страв принадні тим, що в них поєднуються у певній кількості різні види овочів. Якщо для страви використовуються кілька видів овочів, то кожен з них слід варити один за одним в одній і тій же рідині. Якщо ж бажано підкреслити смак якогось певного сорту чи виду овочів, то рекомендується тушкувати їх окремо. Усі відвари можна потім злити разом і використати для супу, соусу або м’ясної страви. Приготуйте овочеве асорті. Наріжте шматками капусту, горошок, кольрабі. Відваріть до напівготовності у підсоленій воді. Злийте воду. Покладіть нарізані кубиками сардельки, помідори або додайте томатний сік, посипте тертий сир і поставте у відкриту форму для запікання. Якщо вам смакують страви з м’ясом та овочами пропонуємо приготувати свинину. У великій каструлі потрібно розтопити масло вершкове, злегка обсмажити м’ясо, покласти нашатковану моркву, цибулю, каптоплю, боби або горошок. Влити трохи гарячого бульону і тушкувати протягом 50-60 хвилин. Подавати гарячим. На обід подайте італійський овочевий суп мінестроне. Потрібно відварити яловичину. Додати шатковану капусту, через 15 хвилин нарізану цибулю, моркву, помідори. Довести до кипіння, додати вермішель або інші дрібні макаронні вироби. Варити 15 хвилин. При подаванні до супу додати перець, натертий сир, січену петрушку.Чим ширший асортимент овочів у харчуванні, тим воно повноцінніше. Овочі сприяють кращому засвоєнню страв з продуктів тваринного походження - м’яса, риби, молока.
https://g-kom.com/blog/zamorozhennaya-produktsiya-optom-v-moskve/