(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Свинина з капустою

Інгредієнти: свинина: 1,5 кг; капуста квашена 1,5 кг; картопля: 5-6 шт.; цибуля  5-6 шт.; морква 1 шт.; сметана 200 г; сир 100 г;  брокколі за бажанням; вершкове масло 1 ст.л. Сіль, цукор і спеції за смаком.  Горщики 6 штук.

Підготуйте 6 горщиків. Овочі  та  м'ясо поріжте на невеликі шматочки, посоліть. Сир натріть на крупній тертці. Формуємо горщик: невеликим шматочком масла змастіть горщик зсередини, викладіть в нього свинину і трохи цибулі, додаємо спеції за смаком. Викладаємо квашену капусту, слідом цибулю. Далі додаємо картоплю, моркву, викладаємо броколі. За бажанням додайте трохи води. Змастіть поверхню кожного горщика сметаною чи майонезом, присипте тертим сиром, накрийте кришкою і  залиште страву в духовці на годину при температурі 200 градусів. Після цього додайте свіжу зелень. Готово! Смакуйте!

https://www.youtube.com/watch?v=iFVcyx_xEjE

 

Добавил: CNTB, 11.12.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Свинина з капустою
Просмотров: 714 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7