(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Свинина запечена з яблуками

Потрібно 4 медальйона зі свинячої вирізки товщиною 2 см. натерти сіллю і чорним перцем. У сковороді розігрійте 2 ст. ложки рослинної олії і швидко обсмажте шматочки вирізки з двох сторін на сильному вогні до золотистої скоринки. Відріжте 4 шматки алюмінієвої фольги, в центр кожного помістіть по 3 ст. ложки квашеної капусти і посипте її половиною чайної ложки кмину. На капусту покладіть шматочок вирізки, зверху викладіть скибочки одного яблука і 1 ст. ложку родзинок. Загорніть краї фольги, залишивши невеликий отвір зверху, влийте в нього 1 ст. ложку яблучного соку або води. Потім потрібно защипнути фольгу. Підготовлену таким чином свинину з яблуками викладіть у форму для запікання і помістіть в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте протягом 40 хвилин.

https://prokudem.ru/kulinarna-shkola/9444-shho-prigotuvati-z-jabluk-10-kulinarnih-porad.html

Добавил: CNTB, 20.08.2022, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 177 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7