Сирна паска
Сир домашній жирний – 0.5 кг
Сметана – 200 г
Цукор – 200 г
Фрукти шматочками (будь-які) – 100 г
Желатин – 2 ст. ложки
До кожного свята у нас є особливі традиції та звичаї. Великдень — дуже важливе Свято, чия історія сягає сивої давнини. Існують численні традиції, звичаї та прикмети на Великдень. Цього дня не можна перебувати в печалі, злитися, ображатися чи сваритися. Слід від душі вітати людей та запрошувати на гостини, приносити радість ближньому.
До Свята ми випікаємо або купуємо найкрасивіші паски, фарбуємо яйця, прибираємо в оселях, йдемо до церкви…
Ми готуємо для своїх рідних смачні страви і приємні сюрпризи. Рекомендуємо приготувати сирну паску, корисну, красиву та дуже смачну. Та ще, легко готувати…
Отже, желатин розводимо у невеликій кількості окропу, помішуючи до повного розчину. Сир, цукор та сметану старанно розмішуємо блендером до однорідної маси. Вливаємо желатин, змішуючи сирну масу. Потім всю цю красу викладаємо в силіконову форму, додаючи шматочки фруктів. Ставимо у холодильник на дві години. Готову паску викладаємо на блюдо та прикрашаємо фруктами. На нашому фото – абрикоси із варення.
Смачного та святкового настрою!