(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Сирна паска

Сир домашній жирний – 0.5 кг

Сметана – 200 г

Цукор – 200 г

Фрукти шматочками (будь-які) – 100 г

Желатин – 2 ст. ложки

 

До кожного свята у нас є особливі традиції та звичаї. Великдень — дуже важливе Свято, чия історія сягає сивої давнини. Існують численні традиції, звичаї та прикмети на Великдень. Цього дня не можна перебувати в печалі, злитися, ображатися чи сваритися. Слід від душі вітати людей та запрошувати на гостини, приносити радість ближньому.

 

До Свята ми випікаємо або купуємо найкрасивіші паски, фарбуємо яйця, прибираємо в оселях, йдемо до церкви…

Ми готуємо для своїх рідних смачні страви і приємні сюрпризи. Рекомендуємо приготувати сирну паску, корисну, красиву та дуже смачну. Та ще, легко готувати…

 

 

 

Отже, желатин розводимо у невеликій кількості окропу, помішуючи до повного розчину. Сир, цукор та сметану старанно розмішуємо блендером до однорідної маси. Вливаємо желатин, змішуючи сирну масу. Потім всю цю красу викладаємо в силіконову форму, додаючи шматочки фруктів. Ставимо у холодильник на дві години. Готову паску викладаємо на блюдо та прикрашаємо фруктами. На нашому фото – абрикоси із варення.

 

Смачного та святкового настрою!

Добавил: CNTB, 25.04.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 523 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0