(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Український капусняк з квасолею

Потрібно: капуста квашена  500 г;  квасоля – 150 г;  вершкове масло – 50 г; томат-пюре – 1 ст. ложка; петрушка та морква  по 1/2 кореня; цибуля ріпчаста 2 шт., картопля – 500 г;  вода – 2 л; лавровий лист; цукор; зелень; сіль, перець, сметана – на смак.

Замочити квасолю в холодній воді на 4-5 годин. Зварити до готовності, відвар злити. У кип’яч покласти нарізану шматочками картоплю, варити 10 хвилин, додати обсмажені на вершковому маслі моркву, петрушку, ріпчасту цибулю з томатом-пюре і дати закипіти. Покласти тушковану до готовності з додаванням води, вершкового масла капусту квашену, варену квасолю, заправити цукром, сіллю, лавровим листом, перцем і дати прокипіти. В тарілку з капусняком покласти сметану, посипати нарізаною зеленню кропу і петрушки.

https://1000.menu/cooking/22714-kapustnyak-s-myasom
Добавил: CNTB, 01.03.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Український капусняк з квасолею
Просмотров: 620 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.2