(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Унікальний суп-гуляш – бограч

Бограч - угорська національна страва знаменита на всю Україну. У перекладі з угорської  бограч -  «казан».  На Закарпатті вам практично всюди запропонують цю страву. Але його готують уже й у Львові. Київські ресторани також почали включати страву до свого меню. Готують бограч із кількох видів м’яса з додаванням овочів та спецій. Є дві складові успішного бограчу – багато м’яса і багато паприки. Бограч подається  як перша і друга страва одночасно. Готують його не для щоденного вживання у їжу, а для застілля. Закарпатці додають до основного  меню пікніка  ще й бограч – гуляш, зварений у казанку на свіжому повітрі. Традиція спонукає до спілкування, адже готується бограч набагато довше за шашлик. Приблизно 2,5 години. Газдині кажуть, що бограч це не суп, а гуляш. Тому води для приготування потрібно небагато. Рецептів бограчу багато. Можна вибрати собі до душі.  Відчуйте Закарпаття на смак. Приготуйте бограч!

https://www.recept.ua/ru/recept/bograch/
Добавил: CNTB, 16.05.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Унікальний суп-гуляш – бограч
Просмотров: 1063 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0