(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Універсальний гарнір - гречка

Смак гречаної каші знайомий нам з дитинства. Гречка відрізняється добре збалансованим складом вітамінів. Крупа відноситься до висококалорійних та екологічно чистих продуктів і не підвладна генної модифікації. Вона не містить глютен. Це рослина – медонос, з листя та квітів якої виробляють медичні препарати. Гречка здатна підвищувати імунітет і очищати організм від шлаків, нормалізує сон і емоційний стан людини, доставляє в організм речовини, що сприяють підвищенню рівня гемоглобіну. Вживання страв з гречаної крупи позитивно впливає на зовнішній вигляд, забезпечуючи хороший стан шкіри, волосся, нігтів. Крупа є прекрасним гарніром для м’яса, риби, добре поєднується з молоком і яйцями. Гречка відмінно поєднується з багатьма продуктами: вона смачна з соєвим і томатним соусом, грибами і овочами, вершками і сметаною. Гречку краще варити в товстостінній посуді, яка добре утримує тепло, що зробить її більш ароматною і розсипчастою. Щоб зварити  гарнір на сніданок або вечерю потрібно 1 стакан гречаної крупи, 2,5 склянки води, за смаком сіль, вершкове масло. Доводите воду до кипіння, зменшуйте вогонь до мінімуму і варіть під щільно закритою кришкою 20-25 хвилин. При варінні кашу не рекомендується розмішувати. При бажанні в каструлю з крупою можна додати 1-2 ст. л. вершкового масла.

https://24tv.ua/health/ru/7_prichin_pochemu_stoit_est_grechku_n941211

 

Добавил: CNTB, 30.08.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 609 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0