Волинські крученики
Крученики готують з нарізаних і відбитих шматочків м’яса, на які кладуть начинку, загортають трубочкою, обсмажують а потім тушкують. Підготовлені напівфабрикати у формі ковбасок, загорнутих тонкими шматочками сала і перев’язані ниткою, кладуть у сотейник, ставлять у жарову шафу, щоб сало зарум’янилося. Топлене сало стікає на м’ясо і насичує його. Потім крученики заливають гарячим бульоном і тушкують до готовності. Після цього з кручеників знимають нитки. Подають з картоплею, овочами та крупами. Поливають підливою, у якій вони тушкувалися і насолоджуються!
http://xcook.info/recipe/krucheniki-iz-svininy-s-gribami-opjatami.html
Просмотров: 738 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 4.0