Запіканка на любий смак
Відчуття тепла в холодну пору року дарують різноманітні запіканки. Фантазуйте, змішуйте, заливайте збитими яйцями, приправляйте і запiкайте. Рецептів безліч. Це може бути сирно-гарбузова запіканка з манкою та родзинками, картопляна з м’ясом або курячою грудкою. Для любителів риби знайдеться своя запіканка з філе хека, минтая, пангасіуса. Зрештою можна спекти розкішну картопляну запіканку просто з овочами. Наприклад з цвітної капусти або броколі. В холодну пору року хочеться побільше яскравих кольорів - спечіть кольорову запіканку з синьої капусти, болгарського перцю, моркви, горошка, кукурудзи, зелені, спецій, картоплі та твердого сиру. А яка смачна запіканка «а-ля голубці»! Потрібно дрібно порізати капусту і викласти в форму. На капусту насипати шар трохи відвареного рису. Вилити половину соусу з сметани, томату, води. Зверху викласти м’ясний фарш і на нього рівномірно налити другу половину соусу. Запікати приблизно годину при температурі 200 градусів. При подачі присипати зеленню. Всі пропорції можна міняти під ваш смак. Дуже смачні плодово-ягідні запіканки з яблуками та корицею, замороженою чорницею, малиною, смородиною, сливою. Подавайте зі сметаною, вершками, будь-яким кремом. Додайте у своє життя більше смаку!
https://smachno.ua/ua/posts/zvezdnyj-retsept/starrecipe-15798/