Запрошуємо на розсольник
У киплячий бульйон або воду кладуть крупи (перлову, пшеничну, рис, вівсяну), доводять до кипіння, а потім – нарізану кубиками картоплю, варять 15-20 хв. Додають варену квасолю або горох, припущені огірки без шкірочки, нарізані скибочками, пасеровані цибулю й коріння, розведене бульйоном пасероване борошно і варять 5-7 хв, додають сіль, спеції. Можна подати з сметаною та посипати зеленню. Перед подаванням у тарілку кладуть м’ясо. Щоб надати розсольникам гострого смаку, використовують проціджений і кип'ячений розсіл.
Потрібно: картопля –
http://ivona.bigmir.net/cooking/recipes/347499-Rassol-nik-s-govjadinoj-i-risom
Просмотров: 715 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.7